Menu
ne

Nieuws

OMEGA VERLENGT GARANTIE OP ALLE HORLOGES TOT 5 JAAR

OMEGA VERLENGT GARANTIE OP ALLE HORLOGES TOT 5 JAAR

OMEGA is er trots op te kunnen aankondigen dat de garantie op al haar uurwerken wordt verlengd tot 5 jaar. Deze ontwikkeling maakt deel uit van de continue inspanningen van het bedrijf om de normen en kwaliteitsgrenzen in de horlogerie te verbeteren.

Deze beslissing is het resultaat van bijzondere ontwikkelingen binnen het bedrijf in de afgelopen jaren, waaronder de revolutionaire Master Chronometer-certificering die geldt als een nieuw ijkpunt op het gebied van precisie, prestaties en magnetische bestendigheid.

Naast de nog hogere kwaliteit van de horloges van OMEGA is het slechts een jaar geleden dat het merk zijn meest geavanceerde industriële faciliteit opende naast het hoofdkantoor in Bienne in Zwitserland. Hier worden niet alleen horloges in elkaar gezet maar zijn ook nieuwe test- en kwaliteitscontrolefaciliteiten geopend, waar een groot aantal uurwerken van het merk aan nauwkeurigere inspecties dan ooit worden onderworpen.

“OMEGA hecht bovenal aan de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten,” zegt Raynald Aeschlimann, President en CEO ​van OMEGA. Al onze recente ontwikkelingen, van geavanceerde technologie tot de state-of-the-art fabriek die we een jaar geleden openden, hebben het mogelijk gemaakt om deze nieuwe vijfjarige garantie aan te bieden. Het bewijst dat we onze normen continu verbeteren en onze klanten nog meer kunnen vertrouwen op het horloge van OMEGA waarvoor ze hebben gekozen.”

De nieuwe vijfjarige garantie gaat in op 2 november 2018 en geldt daarnaast voor alle OMEGA horloges die op of na 1 juli 2018 zijn aangeschaft.

 

Ga voor meer informatie naar:

www.omegawatches.com/5YearWarranty

 

Laatste

Nieuws

Zie al het nieuws
TOURBILLON BOUTIQUE
Contact us

We zullen u graag helpen.
Selecteer uw boetiek:

You can contact us: