Menu
ne

Nieuws

OMEGA - Seamaster Aqua Terra Master Chronometer

OMEGA - Seamaster Aqua Terra Master Chronometer

De Seamaster Aqua Terra van OMEGA heeft altijd een perfect evenwicht tussen elegantie en zeewaardigheid vertegenwoordigd. In de nieuwe Master Chronometercollectie zijn een aantal van de meest geliefde kenmerken verbeterd of subtiel getransformeerd, zodat de uurwerken nog stijlvoller zijn en een verfrissende nieuwe uitstraling hebben.

De eerste opvallende verandering is de conceptwijzerplaat van teak. Het ontwerp is gebaseerd op het dek van een luxejacht en behoort tot de meest kenmerkende

eigenschappen van het horloge. Voor deze collectie loopt het teakpatroon nu horizontaal in plaats van verticaal. Het datumvenster ter hoogte van de 3 is verplaatst naar de 6 om het ontwerp symmetrischer te maken. Dit is ook een eerbetoon aan het ontwerp van de Automatic Seamaster Calendar uit 1952, het eerste horloge van OMEGA met een datumvenster.

De vorm van de kasten is aangepast en heeft nu een bijzondere evenwichtige uitstraling, die het idee van symmetrie benadrukt.

Hier worden drie van de nieuwe modellen gepresenteerd. De eerste is een 41 mm-model van staal en 18K Sedna™-goud. De zilverkleurige wijzerplaat is voorzien van zwarte wijzers en indexmarkeringen. Het horloge wordt gedragen op een zwarte rubberen band die nog niet eerder in de Aqua Terracollectie te vinden was en met een 18K Sedna™-gouden schakel in het kastontwerp is geïntegreerd.

Het stalen model van 41 mm op een bruine lederen band heeft een zilverkleurige wijzerplaat met zwarte wijzers en indexmarkeringen. De secondewijzer is voorzien van een oranje laklaag. Op de wijzerplaat staat de tekst “Seamaster” in het oranje. Ook op de minutenmarkeringen zijn ter hoogte van de 15, 30, 45 en 60 seconden oranje stippen gezet. Deze vertegenwoordigen de vier windstreken op het traditionele kompas zoals deze bij het navigeren op zeilschepen worden gebruikt.

Het model van 38 mm is gemaakt van puur staal met een diepblauwe wijzerplaat. De wijzers en indexmarkeringen zijn voorzien van een gerhodineerde laag. Wat opvalt, is dat OMEGA er opnieuw in is geslaagd de overgang tussen kast en band te verfraaien. Daardoor zijn deze horloges niet alleen nog mooier, maar bieden ze ook draagsters met slankere polsen een betere pasvorm.

Wanneer u het horloge omdraait, ziet u het kastontwerp met golfrand met saffierglas. Hierdoor is de OMEGA Master Chronometer kaliber 8900 of 8800 goed te zien. Deze indrukwekkende uurwerken en alle horloges voldoen aan de hoogste certificeringsnormen zoals goedgekeurd door het Zwitsers Federaal Metrologisch Instituut METAS. Op de horloges wordt de volledige garantie van 4 jaar gegeven.

Laatste

Nieuws

Zie al het nieuws
TOURBILLON BOUTIQUE
Contact us

We zullen u graag helpen.
Selecteer uw boetiek:

You can contact us: