Menu
ne

Nieuws

100% EXTRAVAGANTIE: SWATCH LANCEERT GLAM-COLLECTIE

100% EXTRAVAGANTIE: SWATCH LANCEERT GLAM-COLLECTIE

Heldere kristallen knipogen naar hoogwaardig alcantara, zacht leer klampt zich teder vast om je pols, weelderige veren schreeuwen om een rode loper: de nieuwe Glam-collectie van Swatch zit boordevol accenten uit de haute couture. Net zo exclusief als de nieuwe lijn zelf is het feit dat Swatch Glam uitsluitend in 23 flagshipstores in 17 landen en in een beperkte oplage verkrijgbaar is. Dankzij de vele variaties in verfijnde en speelse accessoires zijn er oneindig veel mogelijkheden om jouw persoonlijke
stijl te creëren. Draag je de roze veren op je horloge of aan je oor? Gebruik je het leren bandje vanavond als armband of als klok? Een donkerpaars of lichtblauw horlogebandje voor om je pols? Welke outfit je ook draagt, je zult er GLAM uitzien!

Met dezelfde extravagantie als de collectie zelf, is de genderneutrale drag queen Sasha Velour één van de paradepaardjes van Swatch Glam. De uit New York afkomstige artiest verovert de harten van het publiek dankzij haar chique en gedurfde looks. Ze creëert ruimte waarbinnen mensen zichzelf kunnen zijn, het leven vanuit een ander perspectief kunnen bekijken en het vooral niet te serieus nemen – net als Swatch.

Verkrijgbaar in Tourbillon Boutique Amsterdam.

Laatste

Nieuws

Zie al het nieuws
TOURBILLON BOUTIQUE
Contact us

We zullen u graag helpen.
Selecteer uw boetiek:

You can contact us: